Restoranid

Restoranid

Restoran Fii

Hotelli 2.korrusel asuv MICHELINi soovitusega restoranis Fii ootavad Sind ebareaalselt hea à ’la carte ja lõunamenüü, ainulaadne degustatsioonimenüü ning spetsiaalselt Sinu ürituse jaoks loodud cateringi menüü.

Meie peakokk Andrus Saartok ja toitlustusjuht Karl Pajussaar peavad lugu Eesti neljast hooajast ja kohalikust toorainest. Nende imeline sümbioos koos meisterliku tehnikaga annab võimaluse luua ebareaalselt häid maitseid ja parimaid toiduelamusi.

Kõik see, mis meie ümber kasvab – nii Lõuna-Eestis kui ka mujal meie lähedal – ongi meie inspiratsioon ja meile omane käekiri. Peame lugu puhtas toorainest ja seda esile tõstes suudame üllatada sind meeldejäävate maitseelamusetega.

Hommikusöök

Värske ja kosutav hommikusöök serveeritakse buffet stiilis hotelli restoranis Fii. Hommikusöögis serveeritud toidud on hingega valmistatud ja tooraine valikul on eelistatud kvaliteetset kohalikku ja naturaalset toodangut. Arvestame teie erisoovidega ning pakume gluteenivaba-, laktoosivaba-, ja taimetoitu.

Samuti on võimalik tellida Express hommikusöök kaasavõtmiseks.

Hommikusöögi kellaajad:
E-R 7.00-10.00
L-P 7.30-11.00

Restoran Humal

Humal ühendab toidu- ja joogikultuuri jaoks kolm olulist suunda – restorani, baari ja pubi. Kandev idee toidu- ja joogivalikus toetub vanale, kuid armastatud pubikultuurile, tuues selle Humala külalistele esile tänapäevases võtmes.

Reeglid, millest Humal ei kaugene, on värske tooraine kasutamine, selle lokaalne tarbimine ning maksimaalne väärindamine. Selline mõtteviis tagab vabaduse tunda uhkust tehtu üle.

Restoran Pompei

Pompeis avaneb Sulle uks maailma, kus kõik on armastusega valmistatud. Parimast kohalikust piimast valmiv mozzarella, käsitööpasta ning parimatest sidrunitest meisterdatud limoncello – see kõik on vaid osa Pompei loost.

Pompei peakokk Erik Enula on peamiselt inspiratsiooni ammutanud Itaalia köögist. Küll aga on kõikidel köögist väljuvatel toitudel juures see “miski”, mis muudab iga roa ning magustoidu omapäraseks. Kõige tähtsamaks peavad nad kvaliteetset toorainet ning häid maitseid. Nii on Pompeis kohapeal valmivad juustud alati värsked ja meisterdatud parimast Lõuna-Eesti piimast, mis jõuab Pompeisse otse farmist. Armastusega valmiv käsitööpasta, mis muutub menüüs vastavalt hooajale, on kindlasti proovimist väärt.

Restoran Kampus

Kampus ehk õigekeelsussõnaraamatu järgi “ülikoolilinnak” on sündinud ideest tuua Tartusse uudseid maitseid ning elamusi. Seda on nad algusest peale ka järginud, sest lahendused, kuidas soovitakse jõuda oma külalisteni, muutuvad ajas pidevalt. Julgetakse anda voli ja jõudu katsetustele ning olla lipulaevaks ja teerajajaks, et ikka koos emotsioone jagada!

Kampus koondab enda alla 3 kööki: Peakoka nurk, KAUSS ja Uulits. Kõikides nendes tuleb esile omanäolisus ning selge eristuvus. Peakoka nurgast leiad a’la carte stiilis menüü, kus kergem, toekam ning magus valik. Lisaks on Peakoka nurgas igapäevaselt menüüs värsked austrid.

KAUSS pakub värskeid ja alati parima kvaliteediga toorainetest valmistatud poké bowle ning Uulitsast leiad Tartu parimad käsitööburgerid, wrapid ning käsitsi valmistatud friikartulid.